درحال بارگذاری...

قابلیت اختلاط کودها با یکدیگر

دسته بندی: بلاگ پروازیاران سیرنگ

قابلیت اختلاط کودها با یکدیگر


قابلیت اختلاط کودها با یکدیگر

قابلیت اختلاط کودها با یکدیگر: بندهای زیر مواردی است که در هنگام اختلاط کودها با یکدیگر باید به آن دقت کرد.


.✅ قابلیت اختلاط کودها با یکدیگر: بندهای زیر مواردی است که در هنگام اختلاط کودها با یکدیگر باید به آن دقت کرد. همچنین در جدولی که در اسلاید دوم آماده است، قابلیت اختلاط کودهای مختلف نشان داده شده است. نکات زیر را به خاطر بسپارید و حتما به جدول (اسلاید دوم) دقت نمایید و از اختلاط کودهای ناسازگار خودداری کنید. 1. در مورد کودهای حاوی درصد بالای عنصر مس(Cu) یا کودهایی که حاوی عنصر کلسیم(Ca) هستند، باید دقت کرد و بهتر است بصورت تنها اسپری شوند.2. در مورد ترکیباتی که دارای هیومیک اسید بالا هستند باید دقت کرد که اختلاط آنها با کودهای پتاسیمی دارای درصد پتاس بالا در سیستم آبکود یا سیستم محلولپاشی ممکن است ناسازگاری پیش آورد و بهتر است اختلاط صورت نگیرد.3. كودهای حاوی كلسيم نبايد با كودهای حاوی سولفات و فسفات مخلوط گردند.4. عناصر بور، روی، مس و آهن مخصوصا اگر به فرم کلاته نباشند در محلول حاوی فسفات حل نمی شوند، در نتیجه كودهای فسفر بالا نبايد با كود های ريز مغذی تركيب گردند.5. اختلاط کودهای نیترات کلسیم و سولفات منیزیم به طور همزمان منجر به تشکیل سولفات کلسیم شده که قابلیت حل شدن پایینی دارد.6. مصرف کود کامل و سولفات منیزیم از طریق سیستم آبیاری باید به تنهایی صورت گیرد. زیرا منیزیم موجود در سولفات منیزیم همراه فسفر موجود در کود کامل باعث تشکیل ترکیب نامحلول در آب می شود.7. از ترکیب و مصرف همزمان نیترات کلسیم با کود کامل ممکن است ترکیب فسفات کلسیم تشکیل شود که در آب نامحلول می باشد.


علیرضا رحیمی، تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۱۸


کود تولید_کود فروش_کود انواع_کود اختلاط_کود کود_هیومیک_پودری کود_دهی نکات_کوددهی کود_ماکرو کود_میکرو کشاورزی باغبانی

این مطالب را هم بخوانید!

عامل ترک خوردن میوه در درختان...

آبیاری نامناسب، اجازه می‌دهد تا خاک درخت بسیار خشک شود.

ادامه مطلب »

آیا از اثرات مخرب سم دیازینون...

دیازینون (Diazinon) حشره کشی است که به گروهی از مواد شیمیایی معروف به خانواده ارگانوفسفات ها تعلق دارد. این ماده سمی یک مایع قهوه ای تیره تا بی رنگ تا است. این سم عملاً بی بو است و به راحتی نه در آب حل می شود و نه می سوزد.

ادامه مطلب »

مراحل کشت نشایی

آیا میدانید مراحل کشت نشایی چگونه است؟ کشت نشائی پیاز یک فرآیند مهم در کشاورزی است که به کشت و رشد پیاز از طریق نشا توجه دارد. این فرآیند اغلب در خاک‌های خاصی انجام می‌شود و نیازمند شرایط محیطی خاصی برای رشد بهینه پیاز است. در مقاله حاضر، به روش‌ها و مراحل کشت نشائی پیاز پرداخته و عوامل موثر در موف...

ادامه مطلب »

در سراسر ایران با کاربران حرفه‌ای

عملیات کارشناسان سیرنگ

استان مازندران
استان گلستان
استان آذربایجان

+98 21 4417 9162

مدیر فروش داخلی 107

+98 21 4417 9168

کارشناس فروش 1 - داخلی 101

+98 21 4417 9112

کارشناس فروش 2 - داخلی 102

+98 21 4417 9218

کارشناس فروش 3 - داخلی 103

+98 21 4417 9234

مدیر ترویج - داخلی 108

+98 21 4417 9228

خدمات پس از فروش - داخلی 116